Home / Aktualności / Oficjalny FAQ do Neuroshimy Hex

Oficjalny FAQ do Neuroshimy Hex

neuroshimahexNeuroshima Hex cieszy się uznaniem nie tylko polskich graczy. Niestety instrukcja nie wyjaśnia wszystkich spornych kwestii. O Hexie można w internecie przeczytać i porozmawiać w wielu różnych miejscach. Wydawnictwo Portal nie jest jednak w stanie reagować na wszystkie zapytania o reguły. Te momentami żyją własnym życiem. Dochodzi do „nieoficjalnych oficjalnych wykładni” – “Na konwencie X to Trzewik podobno mówił, że tak można”.

Aby zakończyć domysły graczy, Michał Oracz przygotował oficjalny FAQ. Wyjaśnia on nie tylko niejasności z podstawki, ale i z dodatku Babel13 oraz bonusowej armii Doomsday Machine. FAQ znajdziecie tutaj.


 

Facebook Comments

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

five × one =